AWS-arkkitehti (Senior)
Senior AWS Architect

Olemme nopeasti kasvava uuden ajan pilvipalvelutalo, joka haastaa perinteiset toimijat kovimman luokan osaamisellaan, parhailla nykyaikaisilla työkaluillaan ja aivan ylivertaisella asiakaskokemuksella!

Oletko kuin kotonasi julkisissa pilvissä, mutta etsit työympäristöä, jossa pääset todella hyödyntämään uusimpia työkaluja ja osaamistasi mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa?

Olet tullut oikeaan paikkaan!

Etsimme nyt kokenutta AWS-arkkitehtia timanttiseen pilvitiimiimme.

AWS-arkkitehtina meillä et tylsisty, sillä pääset osallistumaan useisiin mielenkiintoisiin ja erilaisiin projekteihin. Tärkein tehtäväsi on luoda asiakkaillemme parasta mahdollista pilvi-infrastruktuuria yhdessä asiakkaidemme sovelluskehittäjien ja liiketoiminnan kanssa. 

Kyseessä on uusi tehtävä, joten sinulla on loistava tilaisuus vaikuttaa itse työnkuvasi rakentumiseen.

Mitä odotamme sinulta?

Taustaltasi voit olla kokenut devops-konkari, pilvessä koodaava softaosaaja, data-arkkitehtuurien erikoishenkilö tai esimerkiksi pilveistynyt kovan luokan sysadmin, jolle omien konesalien haasteet ja rajoitteet eivät enää riitä.   

Odotamme sinulta vahvaa osaamista joistakin seuraavista:

  • AWS-ympäristöjen ja -arkkitehtuurien suunnittelu, rakentaminen ja kehittäminen

  • Vaativien AWS-projektien läpivienti

  • DevOps, CI/CD

  • Terraform, Kubernetes, Ansible, Jenkins, Cloudformation, AWS CodePipeline

  • Automaatio, skriptailu, Bash, Python, Powershell

  • AWS Well-Architected Framework

  • AWS Certified Solution Architect Professional tai AWS Certified DevOps Engineer Professional -sertifiointeja (tai osaaminen vastaavalla tasolla)

Pärjäät tässä tehtävässä ja työporukassa loistavasti, mikäli sinulta löytyy edellä mainittujen osaamisten lisäksi voittajan asennetta: kehität itseäsi jatkuvasi ja haluat tulla parhaaksi siinä, mitä teet. Löydät itsesi usein ajattelemasta “jos se voi dokumentoida, sen voi automatisoida”. Nautit vanhojen tapojen haastamisesta ja uusien testailusta ja kehittämisestä. Tartut aktiivisesti kaikkiin eteen tuleviin haasteisiin ja haluat omalla panoksellasi olla luomassa Suomen parasta asiakaskokemusta. Otat työsi vakavasti, mutta mielestäsi loistava työpäivä ja hyvä työyhteisö vaativat myös huumoria.  

Miksi meille?

Meillä pääset hyödyntämään uusimpia teknologioita sekä kehittämään omaa osaamistasi aidoissa asiakasprojekteissa ja -ympäristöissä. Tarjoamme haastavan, mutta palkitsevan paikan yhtiössä, jossa voit olla vaikuttamassa toimialan isossa murroksessa. Pääset osaksi huikeaa kasvutarinaa ja suurella sydämellä varustettua huipputiimiämme.

Innostuitko lukemastasi?

Mikäli innostuit, niin laita viipymättä hakemuksesi tulemaan ja selvitetään yhdessä, mitä voisimme sinulle tarjota. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. 

Epäröitkö vielä? 

Jos et vielä ole valmis laittamaan hakemustasi ja haluaisit tietää lisää meistä ja tästä tehtävästä, ole ihmeessä yhteydessä: mikko.laakkonen@cloud2.fi, puh. 040 575 8385