CLOUD2

PAREMMIN PILVESSÄ

 
christopher-burns-368617-unsplash.jpg

PILVEISTÄMME SUURELLA
SYDÄMELLÄ

Cloud2 on työntekijöidensä, kokeneiden pilviammattilaisten perustama ja omistama ketterän kapinallinen pilvipalvelutalo.

Olemme ensimmäisen toimintavuotemme aikana aiheuttaneet merkittävää värähtelyä suomalaisessa pilvipalvelukentässä.

Olemme kasvaneet yli kahdenkymmenen ammattilaisen joukoksi - ja kasvumme jatkuu. Lue tästä lisää uramahdollisuuksistamme.

Uniikki osaaminen, ylivoimainen asiakaskokemus ja pilveistäminen suurella sydämellä ovat vahvuuksiamme. Asiakkaamme ovat samaa mieltä ja suosittelevat meitä. NPS (Net Promoter Score) -arvomme on 85.

 

UUSIMMAT KUULUMISET


Pieni pala kapinaa

Helsinki_Metro_Itäkeskus.png

ASIAKKAITAMME

Omistautuneisuus työlle näkyy ja tavoitettavuus on omaa luokkaansa. Sovitut työt tehdään haasteista huolimatta, laadusta tinkimättä ja deadlineista pidetään kiinni.

Cloud2:lla tehdään enemmän, kuin mitä luvataan, ollaan innovatiivisia, tarjotaan asiantuntevia ratkaisuja, sekä kehitysideoita.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen yhteistyön laatuun, ja voin ehdottomasti suositella Cloud2:n palveluja.
— Erno Onatsu / Tietohallintojohtaja / Restel Oy
Yhteistyö ei ole firmaan sidonnaista, vaan kyse on ihmisistä, joiden osaamiseen luotan ja joiden kanssa haluan tehdä töitä. Pitkän yhteistyön tuloksena on syntynyt tuo vahva luottamus, johon kaikki perustuu. Luottamus siitä, että asiat hoidetaan. Jos jotain haasteita on, ne taklataan.

Verrattuna muihin toimijoihin tavoitettavuus on omaa luokkaansa, eikä asioiden hoitumista tarvitse odotella. Suosittelen ja olen suosittelut Cloud2:n palveluja.
— Veijo Merelä / TWPGROUP
Suosimme mielellämme pienempiä toimijoita palvelun laadusta johtuen. Yhtä nopeaa ja henkilökohtaista palvelua ei voisi odottaa isommilta toimijoilta. Aikataulut pitävät ja laatu vastaa odotuksia, meillä ne on jopa ylitetty.

Cloud2:n avulla olemme pystyneet optimoimaan konesali- ja pilvikapasiteettimme. Olemme saaneet sitä myötä säästöjä kustannuksiin, sekä parantaneet ympäristömme tietoturvaa.

Ehdottomana vahvuutena on kehitysluontoinen palvelu. Asiantuntijat tuovat rohkeasti uusia ideoita esille, joista asiakkaalle on selkeätä hyötyä.
— Joni Kaija / Lehtipiste Oy / IT-päällikkö


 
Cloud2 asiakkaat

 

 
Citrix Microsoft Azure GCP AWS