Järjestelmäasiantuntija
Systems Administrator

Olemme nopeasti kasvava uuden ajan pilvipalvelutalo, joka haastaa perinteiset toimijat kovimman luokan osaamisellaan, parhailla nykyaikaisilla työkaluillaan ja aivan ylivertaisella asiakaskokemuksella!

Ovatko Windows Server, Citrix tai VmWare lähellä sydäntäsi? Haluatko laajentaa osaamistasi pilvipalveluihin? 

Nyt liiketoimintamme kasvaessa haemme järjestelmäasiantuntijaa, joka innostuu kaatuilevista järjestelmistä ja niiden vianselvityksessä onnistumisen tuottamasta endorfiinitulvasta. 

Mikäli sinulla on kokemusta esimerkiksi palvelupiste- ja sysadmin-työstä ja etsit ympäristöä, jossa pääset haastamaan itseäsi, oppimaan uutta ja osaamistasi arvostetaan, tämä voisi olla tilaisuutesi. 

Olemme olleet toteuttamassa Suomen mittakaavassa laajoja moderneja Citrix VDI-pilvitoteutuksia esimerkiksi Google Cloudiin Haminaan, Azureen ja paikallisten Hyperconverged-hybridipilvialustojen päälle.

Mitä odotamme?

Jos sydämesi sykkii seuraavista (tai ainakin osaat ja teet näitä mielelläsi), odotamme innolla hakemustasi:

  •  Julkiset pilvet, GCP, AWS, Azure, Citrix Cloud

  • Hybrid Cloud ja HCI-ratkaisut

  • Palvelinylläpito Windows Server -ympäristössä

  • VDI-ratkaisujen suunnittelu, toteutus ja ylläpito

  • Hajoilevien Windows- ja Citrix ympäristöjen vianselvitys- ja korjaus

Pärjäät tässä tehtävässä ja työporukassa loistavasti, mikäli sinulta löytyy edellä mainittujen osaamisten lisäksi voittajan asennetta: kehität itseäsi jatkuvasi ja haluat tulla parhaaksi siinä, mitä teet. Tartut aktiivisesti kaikkiin eteen tuleviin haasteisiin ja haluat omalla panoksellasi olla luomassa Suomen parasta asiakaskokemusta. Otat työsi vakavasti, mutta mielestäsi loistava työpäivä ja hyvä työyhteisö vaativat myös ripauksen huumoria.  

Miksi meille?

Meillä pääset hyödyntämään uusimpia teknologioita sekä kehittämään omaa osaamistasi aidoissa asiakasprojekteissa ja -ympäristöissä. Tarjoamme haastavan, mutta palkitsevan paikan yhtiössä, jossa voit olla vaikuttamassa toimialan isossa murroksessa. Pääset osaksi huikeaa kasvutarinaa ja suurella sydämellä varustettua huipputiimiämme.

Innostuitko lukemastasi?

Mikäli innostuit, niin laita viipymättä hakemuksesi tulemaan ja selvitetään yhdessä, mitä voisimme sinulle tarjota.

Epäröitkö vielä? 

Jos et vielä ole valmis laittamaan hakemustasi ja haluaisit tietää lisää meistä ja tästä tehtävästä, ole ihmeessä yhteydessä: isabella.pikkarainen@çloud2.fi, puh. 050 4625177