Palvelupäällikkö
Service Manager

Olemme nopeasti kasvava uuden ajan pilvipalvelutalo, joka haastaa perinteiset toimijat kovimman luokan osaamisellaan, parhailla nykyaikaisilla työkaluillaan ja aivan ylivertaisella asiakaskokemuksella!  

Haluatko osaksi kasvutarinaamme?  

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme kokenutta pilvi- ja projektiosaajaa palvelupäällikön tehtävään, auttamaan asiakkaitamme onnistumaan ja menestymään huolehtimalla asiakkaidemme palvelukokonaisuuksista.  

Tässä tehtävässä vastaat nimettyjen asiakkaiden palveluiden ylläpidosta, laadusta ja kehittämisestä sekä erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta. Johdat eri käyttöönotto- ja kehitysprojekteja, muotoilet vanhaa ja luot uutta yhdessä teknisten asiantuntijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa, sekä raportoit ja kehität aktiivisesti raportointia asiakkaalle.

Lisäksi pääset mukaan kehittämään maailman parasta projektin- ja palvelunhallintaa, jossa perinteiset projektijohtamisen mallit yhdistyvät ketterään ja uudenlaiseen toteutukseen.  

Mitä kokemusta ja osaamista odotamme palvelupäälliköltä?

  • Osaamista ja kokonaisvaltaista ymmärrystä pilvimaailmasta ja -palveluista (GCP, AWS, Azure, Private Cloud & Hybrid Cloud)

  • Kokemusta onnistuneista, sekä perinteisten että ketterien, projektien läpivienneistä projektijohtajan roolissa

  • Kokemusta asiakkaiden palveluiden hallinnasta ja yhteistyöstä asiakasorganisaation ylimmän johdon kanssa

Menestyt tässä tehtävässä loistavasti, jos sinulta löytyy lisäksi seuraavia ominaisuuksia: 

  • Aitoa innostusta luoda erinomaista asiakaskokemusta

  • Luontevat keskustelutaidot sekä ylimmän johdon edustajien, teknisten asiantuntijoiden että muiden sidosryhmien kanssa

  • Näkemyksiä sekä aktiivista otetta asiakkaiden toiminnan kehittämiseen

Miksi meille?

Meillä pääset hyödyntämään uusimpia teknologioita aidoissa asiakasprojekteissa ja -ympäristöissä. Tarjoamme sinulle haastavan, mutta palkitsevan paikan yhtiössä, jossa voit olla vaikuttamassa toimialan isossa murroksessa. Pääset osaksi huikeaa kasvutarinaa ja suurella sydämellä varustettua huipputiimiämme. 

Haluatko kuulla lisää meistä tai tästä tehtävästä?

Mikko Laakkonen (mikko.laakkonen@cloud2.fi, puh. 040 575 8385) vastaa mielellään kysymyksiisi.

Innostuitko lukemastasi?

Laita meille viestiä alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro viestissäsi, millaista kokemusta sinulta jo löytyy vastaavista tehtävistä, mitä toisit meille mukanasi ja miksi olet kiinnostunut Cloud2 Oy:stä työnantajana.  

Täytämme tehtävän heti loistavan palvelupäällikön löydyttyä.