PILVEN YLLÄPITO
MANAGED CLOUD

Pilviaikakauden ylläpito ja tuki digitaalisille palveluillesi. Otamme vastuun liiketoimintasi digitaalisista palveluista ja pilvipalveluympäristön jatkuvasta häiriöttömästä toiminnasta.

Hyödynnämme DevOps -palveluissamme uusimpia pilvinatiiveja työkaluja, automaatiota ja moderneja ketteriä toimintamalleja

  

PILVEN KÄYTTÖÖNOTTO
PILVIMIGRAATIOT

Oletko vasta aloittamassa pilveistymistäsi, mutta haluat onnistua kerralla? Me olemme harjoitelleet ja kokeilleet eri teknologioita ja ratkaisuja. Olemme epäonnistuneet, jotta sinun ei tarvitse.

Tunnemme sekä modernin sovelluskehityksen, että perinteisenkin ATK:n ja mahdollistamme onnistumisesi matkalla pilveen ja pilvessä.

PILVEN KEHITYS
PILVIKONSULTOINTI

Julkisten pilvipalveluiden tarjoajat julkaisevat kiihtyvällä tahdilla uusia ratkaisuja pilven entistä tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Pilviympäristöjä kannattaakin kehittää ketterästi ja jatkuvasti. Kokeneet konsulttimme viihtyvät niin kädet savessa, kuin liiketoiminnan ja johdon luotettuna neuvonantajanakin. He auttavat sinua saamaan pilvestäsi kaiken irti.

 

 

PERINTEISET TEKNOLOGIAT
NYKYAJASSA

Myös perinteisiä työkuormia voidaan tehostaa pilvessä tai tuomalla pilven toimintamalleja konesaliin sekä private cloud- ja hybrid cloud-toteutuksiin. Tiesitkö, että Citrix Cloud ja tehokas automaatio voi parantaa käyttäjiesi virtuaalityöpöytä- ja virtuaalisovelluspalveluiden asiakaskokemusta huomattavasti.

Pilvessä opittuja automaatio- ja hallintamalleja voidaan hyödyntää myös konesali- ja hyperconverged-ympäristöissä, joilla voidaan tehostaa palveluita huomattavasti. Hyperkonvergenssilla voidaan parantaa konesalipalveluiden käyttöastetta ja rakentaa erinomaisia Hybrid Cloud -ratkaisuja.

Cloud2 rakentaa, ylläpitää ja kehittää julkisen pilven ja DevOpsin lisäksi Suomen parhaita Nutanix-, Citrix- ja käyttöpalveluratkaisuja.

  

CLOUD CONNECTIVITY - VERKOT MAHDOLLISTAJINA

Kun toimipisteiden verkkoa ja pilvipalveluiden toimintaa halutaan tehostaa, pystymme SD-WANin avulla luomaan ketterän, nopeasti skaalautuvan ja tietoturvallisen pilvessä toimivan verkon.

Cloud Connectivity -palvelulla voidaan kasvattaa yrityksen kustannustehokkuutta ja verkon toimintavarmuutta, kun verkossa pystytään keskittämään liikenne vain käytettäviin applikaatioihin ja ohjelmiin.