Pilviarkkitehti
Cloud Architect

Olemme nopeasti kasvava uuden ajan pilvipalvelutalo, joka haastaa perinteiset toimijat kovimman luokan osaamisellaan, parhailla nykyaikaisilla työkaluillaan ja aivan ylivertaisella asiakaskokemuksella!

Oletko kuin kotonasi julkisissa pilvissä? Etsitkö työympäristöä, jossa pääset todella hyödyntämään osaamistasi ja uusimpia työkaluja mielenkiintoisissa projekteissa?

Etsimme kasvavaan joukkoomme pilviarkkitehtia

asiakasprojekteihimme ja palvelutuotantomme tueksi. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan useisiin eri projekteihin ja luomaan parasta mahdollista pilvi-infrastruktuuria yhdessä asiakkaidemme sovelluskehittäjien ja liiketoiminnan kanssa. 

Mikäli innostut pilviympäristöistä sekä niiden tuomista mahdollisuuksista joka päivä entistä enemmän, tämä voisi olla seuraava askeleesi.

Mitä odotamme pilviarkkitehdilta?

Taustaltasi saatat olla esimerkiksi devOps-osaaja, pilvessä koodaava softakehittäjä, data-arkktehtuurien taitaja, tai pilveistyvä sysadmin, jolle omien konesalien haasteet ja rajoitteet eivät enää riitä. 

Toivomme sinulta löytyvän osaamista & kokemusta joistakin seuraavista:

  • Julkiset pilvet, AWS, GCP, Azure

  • DevOps, CI/CD

  • Terraform, Kubernetes, Ansible, Cloudformation, ARM

  • Automaatio, skriptailu, Bash, Python, Powershell

Omaat näkemystä pilviympäristöjen ja -arkkitehtuurien suunnitteluun ja rakentamiseen, kaihdat rutiininomaista työskentelyä ja löydät itsesi usein ajattelemasta tai sanomasta ”jos sen voi dokumentoida, sen voi automatisoida”. Nautit vanhojen tapojen jatkuvasta haastamisesta sekä uusien testailusta ja kehittämisestä.

Kaikkein tärkeintä on, että sinulta löytyy intoa, motivaatiota ja voittajan asennetta; haluat oppia lisää ja kehittää itseäsi joka päivä, ja tulla parhaaksi siinä mitä teet.

Miksi meille?

Meillä pääset hyödyntämään uusimpia teknologioita sekä kehittämään omaa osaamistasi aidoissa asiakasprojekteissa ja -ympäristöissä. Tarjoamme haastavan, mutta palkitsevan paikan yhtiössä, jossa voit olla vaikuttamassa toimialan isossa murroksessa. Pääset osaksi huikeaa kasvutarinaa ja suurella sydämellä varustettua huipputiimiämme.

Innostuitko lukemastasi?

Mikäli innostuit, niin laita viipymättä hakemuksesi tulemaan täyttämällä alla oleva lomake ja selvitetään yhdessä, olisiko tässä sinun seuraava askeleesi uralla!

Epäröitkö vielä? 

Jos et vielä ole valmis laittamaan hakemustasi ja haluaisit tietää lisää meistä ja tästä tehtävästä, ole ihmeessä yhteydessä:

mikko.laakkonen@cloud2.fi, puh. +358 40 5758385

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.