NYT EI OLE KYSE PILVEN PAREMMUUDESTA

VAAN PARHAISTA PILVIOSAAJISTA

Cloud2 on suomalainen pilvipalveluiden edelläkävijä. Uskomme parempaan pilvipalveluun, hyödynnämme uusinta teknologiaa ja haluamme joukkoomme parhaat osaajat. Meillä työtä tehdään tositarkoituksella, mutta hymyssä suin.

MIKSI CLOUD2?

Cloud2 on nopeasti kasvava uuden ajan pilvipalvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan pilveen ja pilvessä kovimman luokan osaamisellaan, parhailla nykyaikaisilla työkaluillaan ja aivan ylivoimaisella asiakaskokemuksella. Ensimmäisellä tilikaudellamme kasvoimme lähes 20 henkilön organisaatioksi ja aiomme myös jatkossa olla yksi alamme nopeiten kannattavasti kasvavia yrityksiä. Sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus päästä varhaisessa vaiheessa mukaan osaksi suomalaista menestystarinaa, jonka tulet muistamaan koko loppuelämäsi.

Cloud2 Oy:n asiakkaista lähes jokainen suosittelee meitä ja kiitos tästä kuuluu sitoutuneelle henkilökunnallemme. Toimitusjohtajamme siteeraakin usein Richard Bransonin kuuluisaa lausahdusta:

"Asiakkaat eivät tule ykkösenä, henkilökunta tulee. Pidä huolta henkilöstöstäsi niin he pitävät huolen asiakkaistasi"

Tämä myös näkyy. Teetimme laajan henkilöstötyytyväisyysmittauksen syksyllä 2018 (vastausprosentilla 100 % ). Kehitettävääkin tietysti löytyi, mutta kun kysyimme suosittelisiko henkilöstömme Cloud2 Oy:tä työnantajana, saimme mykistävän vastauksen, josta olemme äärettömän ylpeitä - ja josta tulemme pitämään kiinni.

KUINKA TODENNÄKÖISESTI SUOSITTELISIT CLOUD2:STA TYÖNANTAJANA?

 
eps.png