Sales Manager
Pilvipalvelumyyjä

Olemme nopeasti kasvava uuden ajan pilvipalvelutalo, joka haastaa perinteiset toimijat kovimman luokan osaamisellaan, parhailla nykyaikaisilla työkaluillaan ja aivan ylivertaisella asiakaskokemuksella!

Hyvä potentiaalinen hakija, 

Mahtavaa, että ilmoituksemme herätti mielenkiintosi! 

Kaipaatko kenties uusia haasteita? Haluatko osaksi menestyksekästä kasvutarinaamme? 

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme uutta Sales Manageria Pilvipalvelumyyjää auttamaan asiakkaitamme onnistumaan ja menestymään liiketoiminnassaan. 

Tärkeimmät tehtäväsi Pilvipalvelumyyjänä ovat uusasiakkaiden hankinta sekä nykyisten, sinulle nimettyjen asiakassuhteidemme ylläpito ja jatkuva kehittäminen. Me Cloud2 Oy:llä elämme erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta ja onnistumisista ja teemme kaikkemme, jotta asiakas voisi onnistua. Mikäli nämä asiat ovat myös sinun prioriteettilistallasi ykkösenä (tai ainakin ensimmäisten joukossa), me voisimme sopia hyvin toisillemme.  

Mitä odotamme sinulta?

  • Kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä B2B palvelu- tai ratkaisumyynnistä

  • Palavaa intoa oppia uutta, kehittyä jatkuvasti ja tulla parhaaksi siinä, mitä teet

  • Aktiivista, oma-aloitteista ja määrätietoista voittajan asennetta

  • Timanttisen hyviä neuvottelu- ja myyntitaitoja

  • Ymmärrystä Social Sellingistä ja inbound-myynnistä

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduiksi katsomme kokemuksen IT-palvelumyynnistä tai muista IT-alan tehtävistä, perustietämyksen julkipilvistä (AWS, GCP, Azure) sekä kattavan kontaktiverkoston.

Kuten varmasti jo tiedätkin, niin myynnin roolissa ennen kaikkea motivaatio, asenne ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ratkaisevat. Tämä tehtävä sopii kuin lasikenkä Tuhkimolle sinulle, joka et kaihda haasteita tai hätkähdä pienistä vastoinkäymisistä, vaan saat näistä virtaa puskea eteenpäin ja yrittää entistä kovemmin. Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset myös hyvää tilannetajua ja tunneälyä – osaat käyttää pelisilmää erilaisissa tilanteissa sekä asettaa asiakkaasi tarpeet aina etusijalle.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle haastavan, mutta palkitsevan paikan yhtiössä, jossa voit olla vaikuttamassa toimialan isossa murroksessa. Meillä pääset osaksi huikeaa kasvutarinaa ja suurella sydämellä varustettua huipputiimiämme. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä edistyksen kärkeen myymään uusia, moderneja ja trendikkäitä ratkaisuja. Myyntitiimimme on pieni, joten sinun panoksellasi tulee olemaan aidosti suuri vaikutus kasvuumme. Tarjoamme kokemukseesi perustuen hyvän pohjapalkan sekä työssä menestyessäsi mahdollisuuden erittäin palkitsevaan ansaintamalliin.

Työskentely meillä on vaativaa, mutta samalla pidämme äärimmäisen tärkeänä sitä, että jokainen työntekijämme pääsee kehittymään tehtävässään jatkuvasti, viihtyy meillä aidosti ja nauttii työstään. Asiakkaamme ovat aivan mahtavia, ja heidän kanssaan on ilo tehdä töitä.

Haluatko kuulla lisää meistä tai tästä tehtävästä? 

Toimitusjohtajamme Henri Grönlund vastaa mielellään kysymyksiisi:

Henri Grönlund, henri.gronlund@cloud2.fi, puh. 040 733 0163

Käy ihmeessä myös tutustumassa tulevan kollegasi, Saku Oksasen, blogiin: https://cloud2.fi/blogi/2018/12/27/halu

Innostuitko lukemastasi?

Mikäli maltoit lukea näin pitkälle, niin uskallan väittää, että innostuit edes hieman. Siinä tapauksessa kuulisimme sinusta erittäin mielellämme. Laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian niin pohditaan yhdessä, olisiko tässä sinun seuraava askeleesi uralla.

Hakemustasi innolla odottaen,

Cloud2 Oy:n väki