Senior (but constantly learning new) Consultant

Olemme nopeasti kasvava uuden ajan pilvipalvelutalo, joka haastaa perinteiset toimijat kovimman luokan osaamisellaan, parhailla nykyaikaisilla työkaluillaan ja aivan ylivertaisella asiakaskokemuksella!

Kiinnostaako perinteisten työkuormien modernisointi? Haluatko laajentaa osaamistasi? Palatko halusta mullistaa maailmaa pilven ja pilvi-integroitujen teknologioiden kautta?

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus, sillä liiketoimintamme kasvaessa haemme kokenutta, mutta silti jatkuvan oppimisen himoista asiantuntijaa toteuttamaan asiakkaillemme maailman parasta IT-infraa.

Olemme olleet toteuttamassa mm. laajoja ja moderneja Citrix VDI-pilvitoteutuksia globaalisti Google Cloudiin, Azureen ja paikallisten hybridipilvialustojen päälle. Kaikki toteutukset teemme ketterästi moderneja työkaluja hyödyntäen.

Mikäli sinulla on useamman vuoden kokemus esimerkiksi sysadmin- tai konsulttityöstä ja etsit ympäristöä, jossa pääset haastamaan itseäsi, oppimaan uutta ja osaamistasi arvostetaan, tämä voisi olla tilaisuutesi.

Mitä odotamme?

Menestyminen tässä tehtävässä edellyttää vahvaa osaamista joistakin seuraavista:

  • GCP, AWS, Azure, Citrix Cloud, VMware Cloud

  • Hybrid Cloud ja HCI-ratkaisut

  • Palvelinylläpito Windows Server ja Linux-ympäristössä

  • VDI-ratkaisujen suunnittelu, toteutus ja ylläpito

  • Pilvi-integroidut teknologiat

  • Perinteisten työkuormien modernisointi

  • Näkemystä IT-järjestelmien tietoturvasta

Pärjäät tässä tehtävässä ja työporukassa loistavasti, mikäli sinulta löytyy lisäksi voittajan asennetta; kehität itseäsi jatkuvasi ja haluat tulla parhaaksi siinä, mitä teet. Tartut aktiivisesti kaikkiin eteen tuleviin haasteisiin ja haluat omalla panoksellasi olla luomassa Suomen parasta asiakaskokemusta. Otat työsi vakavasti, mutta mielestäsi loistava työpäivä ja hyvä työyhteisö vaativat myös ripauksen huumoria.  

Miksi meille?

Meillä pääset hyödyntämään uusimpia teknologioita sekä kehittämään omaa osaamistasi aidoissa asiakasprojekteissa ja -ympäristöissä. Tarjoamme haastavan, mutta palkitsevan paikan yhtiössä, jossa voit olla vaikuttamassa toimialan isossa murroksessa. Pääset osaksi huikeaa kasvutarinaa ja suurella sydämellä varustettua huipputiimiämme.

Innostuitko lukemastasi?

Mikäli innostuit, niin laita viipymättä hakemuksesi tulemaan ja selvitetään yhdessä, mitä voisimme sinulle tarjota.

Epäröitkö vielä? 

Jos et vielä ole valmis laittamaan hakemustasi ja haluaisit tietää lisää meistä ja tästä tehtävästä, ole ihmeessä yhteydessä: pekka.kujala@cloud2.fi, puh. 044 277 6170