Vanhempi pilviarkkitehti
Senior Cloud Architect

Olemme nopeasti kasvava uuden ajan pilvipalvelutalo, joka haastaa perinteiset toimijat kovimman luokan osaamisellaan, parhailla nykyaikaisilla työkaluillaan ja aivan ylivertaisella asiakaskokemuksella!

Oletko kuin kotonasi julkisissa pilvissä, mutta etsit työympäristöä, jossa pääset todella hyödyntämään uusimpia työkaluja ja osaamistasi mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa?

Etsimme nyt kokenutta pilviarkkitehtia asiakasprojekteihimme ja palvelutuotantomme tueksi.

Rooli sopii parhaiten jo hieman kokeneemmalle pilvitaitajalle, joka pystyy tuomaan kovaa osaamistaan ja kokemustaan suoraan asiakkaidemme eduksi. Taustaltasi voit olla kokenut devops-konkari, pilvessä koodaava softaosaaja, data-arkkitehtuurien erikoishenkilö tai esimerkiksi pilveistynyt kovan luokan sysadmin, jolle omien konesalien haasteet ja rajoitteet eivät enää riitä.   

Odotamme sinulta palavaa kiinnostusta sekä vahvaa osaamista joistakin seuraavista:

  • Julkiset pilvet, GCP, AWS, Azure

  • Devops, CI/CD

  • Terraform, Kubernetes, Ansible, Jenkins, Cloudformation, SaltStack, Puppet, Chef

  • Automaatio, skriptailu, Bash, python, powershell

  • Data, analytiikka, DataLake, DWH, ML, AI

Pärjäät tässä tehtävässä ja työporukassa loistavasti, mikäli sinulta löytyy edellä mainittujen osaamisten lisäksi voittajan asennetta: kehität itseäsi jatkuvasi ja haluat tulla parhaaksi siinä, mitä teet. Tartut aktiivisesti kaikkiin eteen tuleviin haasteisiin ja haluat omalla panoksellasi olla luomassa Suomen parasta asiakaskokemusta. Otat työsi vakavasti, mutta mielestäsi loistava työpäivä ja hyvä työyhteisö vaativat myös huumoria.  

Miksi meille?

Meillä pääset hyödyntämään uusimpia teknologioita sekä kehittämään omaa osaamistasi aidoissa asiakasprojekteissa ja -ympäristöissä. Tarjoamme haastavan, mutta palkitsevan paikan yhtiössä, jossa voit olla vaikuttamassa toimialan isossa murroksessa. Pääset osaksi huikeaa kasvutarinaa ja suurella sydämellä varustettua huipputiimiämme.

Innostuitko lukemastasi?

Mikäli innostuit, niin laita viipymättä hakemuksesi tulemaan ja selvitetään yhdessä, mitä voisimme sinulle tarjota. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. 

Epäröitkö vielä? 

Jos et vielä ole valmis laittamaan hakemustasi ja haluaisit tietää lisää meistä ja tästä tehtävästä, ole ihmeessä yhteydessä: isabella.pikkarainen@cloud2.fi, puh. 050 4625177