Cloud Security Architect

Olemme nopeasti kasvava uuden ajan pilvipalvelutalo, joka haastaa perinteiset toimijat kovimman luokan osaamisellaan, parhailla nykyaikaisilla työkaluillaan ja aivan ylivertaisella asiakaskokemuksella!

Onko tietoturva lähellä sydäntäsi? Kaipaatko uusia haasteita? Haluatko hyödyntää osaamistasi mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa, uusimpia työkaluja hyödyntäen?

Etsimme nyt kokenutta tietoturvan huippukonsulttia/arkkitehtia huolehtimaan, että meillä ja asiakkaillamme on maailman tietoturvallisimmat ympäristöt.

Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi ja hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti useissa mielenkiintoisissa projekteissa. Toimit sekä neuvonantajan roolissa että teknisemmissä projekteissa kehittämässä Cloud2:n sekä asiakkaidemme tietoturvaa. Kyseessä on uusi tehtävä, joten sinulla on loistava tilaisuus vaikuttaa itse työnkuvasi rakentumiseen.

Mitä odotamme sinulta?

Kokemusta, osaamista ja näyttöä toivomme sinulta löytyvän joistakin seuraavista:

  • Monipuolista kokemusta työskentelystä modernin IT-infran ja pilven tietoturvan/kyberturvallisuuden parissa

  • Ymmärrystä moderneista pilviteknologioista (AWS, Azure, GCP)

  • Sertifioitua osaamista, esimerkiksi CISSP tai AWS Certified Security Specialty

Pärjäät tässä tehtävässä ja työporukassa loistavasti, mikäli sinulta löytyy edellä mainittujen lisäksi voittajan asennetta; kehität itseäsi jatkuvasi ja haluat tulla parhaaksi siinä, mitä teet. Nautit vanhojen tapojen haastamisesta ja uusien testailusta ja kehittämisestä. Tartut aktiivisesti kaikkiin eteen tuleviin haasteisiin ja haluat omalla panoksellasi olla luomassa Suomen parasta asiakaskokemusta. Otat työsi vakavasti, mutta mielestäsi loistava työpäivä ja hyvä työyhteisö vaativat myös huumoria.  

Miksi meille?

Meillä pääset hyödyntämään uusimpia teknologioita sekä kehittämään omaa osaamistasi aidoissa asiakasprojekteissa ja -ympäristöissä. Tarjoamme haastavan, mutta palkitsevan paikan yhtiössä, jossa voit olla vaikuttamassa toimialan isossa murroksessa. Pääset osaksi huikeaa kasvutarinaa ja suurella sydämellä varustettua huipputiimiämme.

Innostuitko lukemastasi?

Mikäli innostuit, niin laita viipymättä hakemuksesi tulemaan ja selvitetään yhdessä, mitä voisimme sinulle tarjota. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. 

Epäröitkö vielä? 

Jos et vielä ole valmis laittamaan hakemustasi ja haluaisit tietää lisää meistä ja tästä tehtävästä, ole ihmeessä yhteydessä: mikko.laakkonen@cloud2.fi, puh. 040 575 8385